TIETOA YEPZONISTAVIDEOASIAKKAAMMESIJOITTAJALLE
ILMOITTAUDU WEBINAARIIN

Yepzon Oy on vuonna 2013 toimintansa aloittanut, sijainti- ja sensoritietoon pohjautuvien IoT-ratkaisujen teknologia- ja palvelutoimittaja. 

Yritys on myynyt jo yli 60.000 ratkaisua maailmanlaajuisesti sekä teollisuuteen että henkilöturvapuolelle. Yepzonin IoT-ratkaisut ovat kiinteästi integroituja asiakkaan bisneskriittisiin järjestelmiin, josta syystä asiakassuhteet ovat vahvasti strategisia ja kilpailun vaikeasti tavoitettavissa. 

Yepzon tähtää Ruotsin Nordic Growth Market -listalle. Pre-IPO-kierroksen tarkoituksena on vahvistaa yhtiön pääomarakennetta ja rahoittaa kasvua.

MIKSI YEPZON?

Skaalautuva arvolupaus

Yepzon luo uusia tulovirtoja asiakkailleen avaamalla uusia palvelumahdollisuuksia. Yepzon luo säästöjä asiakkailleen automatisoinnilla ja operatiivisella tehokkuudella.

Yepzonista on tullut merkittävä toimija toimialallaan

Tästä kertovat monet merkittävät asiakkuudet sekä teollisella- (mm. MeriTaito, Telia, LA County, Valmet) että kuluttajapuolella (mm. Elkjöp Nordic/ Gigantti, Amazon, Telefonica ja Ingram Micro).

Mukaan kasvuun edullisella arvostuksella

Yepzon kärsi väliaikaisesti Covid-19 kriisistä vuonna 2020, koska komponenttien toimitukset viivästyivät ja Intian tuotanto oli poikki kevään eristysjaksosta johtuen. Nyt sijoittajalla on mahdollisuus päästä mukaan Yepzonin kasvuun edullisella arvostustasolla, joka on yli 30% vuoden 2019 tasoa edullisempi.

Järjestelmäintegraatio takaa pitkän asiakassuhteen

Digitalisaatioratkaisut integroidaan lähes poikkeuksetta syvälle asiakkaan omiin järjestelmiin, jolloin asiakaskohtaiset ratkaisut ja kehitysprojektit nostavat Yhtiön kilpailun tavoittamattomiin.

Kysyntä kasvaa ja kehitys kiihtyy

Digitalisaatio tulee olemaan jokaisen teollisen yrityksen elinehto seuraavan 5-10 vuoden aikana. Teollisuuden, liikenteen, terveydenhuollon ja logistiikan alat tulevat muuttumaan perusteellisesti, ja Yepzonilla on tämän muutoksen vaatimat teknologiset ratkaisut valmiina.

LATAA OSAKEANTIMATERIAALIT

Halusimme portfoliomme kasvattamista ja GPS-seurantamarkkinaan laajentumista varten laadukkaan yhteistyökumppanin, jolla oli valmis ratkaisu. O2 Smart Trackeria myydään vähittäiskaupan kanavissamme ja verkossa ympäri Saksaa, ja myynti on käynnistynyt onnistuneesti. Selvitämme Yepzonin kanssa yhteistyön laajentamista kattamaan myös 4G LTE- ja B2B ratkaisuja. Järjestelmiimme suoraan integroituna tämä on meille nopea ja skaalautuva mahdollisuus päästä uusille markkinoille.

Yepzonin integraatio Telian IoT-alustaan on valmiina ja ensimmäinen toimitus uusia Yepzonin 4G LTE -teollisuuspaikantimia on toimitettu. Jalkautamme parhaillaan myyntitiimiämme ratkaisumme skaalaamiseksi erityisesti logistiikka- ja teollisuusasiakkaillemme. IoT-liiketoimintamme kasvaa 20% vuosittain ja olemme varautuneet seurantasegmentin kiihtyvään kasvuun lähitulevaisuudessa.

WEBINAARI #1

Webinaarissa kuulet lisää Yepzonista, yrityksen toiminnasta ja osakeannista.

Webinaarissa kuulet lisää Yepzonista, yrityksen toiminnasta ja sen tulevaisuudesta.

WEBINAARI

2.12. klo 8:30, järjestetään suomeksi

9.6.2021 klo 18:30, järjestetään suomeksi

JÄIKÖ KYSYTTÄVÄÄ?

OTA YHTEYTTÄ!

Yhteystiedot

Yepzon Enterprises
Finlaysoninkuja 9, floor 0
FI-33210 Tampere,
Finland
VAT reg. FI25120711

IN ENGLISH

Rahoitus suunnataan kasvuun

Rahoituskierros on suunnitelman mukainen toinen askel kohti tavoiteltua listautumista Ruotsin Nordic Growth Markets -listalle loppuvuonna 2021. Ensisijaisesti tavoitteena on vahvistaa pääomarakennetta, sekä lisätä myyntivoimaa ja asiakkaita valituissa segmenteissä.

Video: B2B-StrategiaVideo: KilpailuetuVideo: Miksi Yepzon?Video: LiiketoimintamalliVideo: Toimialan TulevaisuusVideo: Pääoman käyttöVideo: Esittely

YLIVOIMAINEN PAIKANNUS- JA IOT -ALUSTA

Cargo Truck A

No collisions

 61° 30′ 0″ N 23° 45′ 0″ E 

Distance traveled: 2000km

Joe

 61° 29′ 0″ N 23° 41′ 0″ E 

Cargo Truck B

Temp: 18°C

Humidity: 59%

Privacy Policy

Pre-IPO 26.3-29.6.2021

Seuraava webinaari 9.6 klo 18:30

Ajankohtaista

Ilmoittaudu nyt!
LATAA OSAKEANTIMATERIAALITLATAA OSAKEANTIMATERIAALIT
Ilmoittaudu webinaariin

Yhteistyössä

Antiin osallistuminen: Antiin voit osallistua osakeantimateriaaleista löytyvällä merkintälomakkeella tai sähköisesti Fundussa. Täytetty lomake toimitetaan lomakkeessa olevien merkintäohjeiden mukaisesti.